Vorige | Volgende

Nieuwlandstraat 55 Tilburg, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden winkelruimte, perfect gelegen vooraan in het "dwaalgebied" van Tilburg centrum, op 50 meter van de Heuvelstraat te midden van al het leven; eetgelegenheden, winebars, kappers, de betere speciaalzaken, etc. teveel verscheidenheid om allemaal op te noemen. Met deze ligging zou je het eigenlijk een A-locatie mogen noemen!

Tilburg heeft 210.000 inwoners; in het verzorgingsgebied Midden-Brabant wonen bijna 500.000 mensen. Diverse partijen als Wereldhave, Gemeente Tilburg en de ondernemers investeren fors aan de binnenstad om het nog aantrekkelijker te maken qua groen, sfeer, ruimte, winkelen, wonen en werken.

Indeling: Entree met toegang tot lichte, uitgebouwde winkelruimte van ongeveer 60m² met betonnen vloer en achter in de zaak een toilet en een pantry.
Binnenplaats met kleine berging en overkapping.
Dit gebied is voor een grote groep erg populair geworden; autoluw, even parkeren om de hoek en erg geschikt voor evenementen. Gunstig gelegen t.o.v. parkeergelegenheden en fietsroutes.

EXTRA'S: Thermopane, ideaal beleggingspand!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Perceel
129 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tilburg
Sectie
M
Indexnummer
A-2
Perceel
11548
Eigendomssituatie
Zie akte
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Vragen of opmerkingen?


Heeft u een vraag over een van onze diensten, wilt u een afspraak maken of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U ontvangt snel een reactie van Twan Zebregs.

Contact opnemen...

Niet gevonden wat u zocht?


U kunt zich gratis inschrijven op onze website. Zodra wij een nieuwe woning in ons aanbod te koop aanmelden die voldoet aan uw woonwensen, ontvangt u automatisch een e-mail met de gegevens.

GRATIS INSCHRIJVEN...